DE VERHUUR IS GESTART!

De verhuur van onze 100 duurzame appartementen is gestart. Schrijf je nu in voor een van deze luxe huurappartementen midden in het hart van Schuytgraaf – Arnhem.

Ga naar de homepage, klik op de knop ‘Inschrijven’ en download het inschrijfformulier. Vervolgens stuur je deze samen met de benodigde documenten naar het verhuurteam. We ontvangen je inschrijving graag per mail of kom langs bij onze kantoren in Doetinchem en Arnhem. We helpen je graag verder!

Tijdens je inschrijving kun je zes voorkeursadressen opgeven. Wanneer meerdere belangstellenden voorkeur hebben voor hetzelfde adres, vindt er toewijzing plaats op basis van interne loting.

De verhuur start bijna!

Het is zover; de verhuurwebsite van ‘Graaf van Schuyt’ is online!
Op een prachtige locatie, temidden van alle voorzieningen, woon je straks in een van de 100 duurzame huurappartementen in het hart van Schuytgraaf in Arnhem. 

De voorinschrijving start binnenkort!
Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date.

Nieuwsbrieven

Heb je een van onze nieuwsbrieven gemist? Of wil je alles nog eens teruglezen? Hieronder hebben we alle nieuwsbrieven voor je op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk!